077-307 90 95  of  +31 6 21 62 50 86   |    Ninnesweg 123 | 5981 PB Panningen                
Slide background
Slide background
  • U bevindt zich hier:  
  • Home
  • Over ons

Ondersteund door mijn gezin, ben ik de trotse eigenaresse van de Quaondy´s kennel, Mildred Ockers. Het begon allemaal in 1976. Ik kreeg van mijn ouders mijn eerste cocker-reu, Image genaamd. Ik was toen elf jaar en had al meer dan normale interesse voor honden. Jaren later verhuisden wij van Amsterdam naar Limburg. Mijn ouders gaven mij de gelegenheid om meer honden te gaan houden en kochten voor mij nog twee cockers: Dynamite en Quietly. Zelf kocht ik een labrador, Onestly genaamd.

mildred ockers

De kennelnaam
Ik vroeg toen ook mijn kennelnaam aan. De naam werd een combinatie van mijn eerste drie honden waarmee ik ging fokken en naar shows ging.
In de loop der jaren ging ik mij steeds verder verdiepen in het ras. Ik bleef zoeken naar steeds betere combinaties om een zo goed mogelijke hond te fokken. Niet alleen qua raszuiverheid maar zeker ook qua karakter. Ik ging steeds vaker naar shows en kocht steeds meer honden aan om de voor mij ideale lijn te vinden.

sugglewoods203V.l.n.r. Snugglewoods Make my Day, Snugglewoods Midnight Express en Snugglewoods make Dreams.

De basis
In 1998 kreeg ik de kans om uit toplijnen drie honden te kopen. Zij legden de basis voor mijn eigen lijnen voor perfecte combinaties. Mijn eigen lijn, die ik al zo lang wilde, begon nu eindelijk gestalte te krijgen.
Samen met mijn later uit de Oekraïne geïmporteerde reu, Avondpartij Dekamerone, werd dit een groot succes.

avondpartij20decameroneAvondpartij Dekamerone

Het hoogtepunt  
Dit succes kreeg zijn hoogtepunt toen ik met Pipo (Quaondy´s Naughty Boy) beste reu; beste jeugdreu; beste van het ras en beste zelf gefokte reu van het jaar 2004 werd.

quaondys20naughty20boy Pipo (Quaondy´s Naughty Boy)

Het succes duurt voort
En het succes hield en houdt aan. Inmiddels heb ik naast mijn cockerspaniels me ook verdiept in het fokken van beagles.